Sluit je aan bij de ZZP community van Younited.nl

Teamwork makes the dream work. Maar wat nu als je ZZP'er bent? Dan sta je er toch maar weer alleen voor. Je kunt dan af en toe best wat hulp, steun of een zetje in de rug gebruiken. Maar er is niemand die dat voor jou doet. Tot je je aansluit bij de ZZP community van Younited.nl. Deze ZZP community is er voor dat ZZP'ers elkaar kunnen steunen en elkaar kunnen helpen. Zoveel ZZP'ers die wel wat hulp kunnen gebruiken, even willen sparren of gewoon af en toe een gezellig praatje willen maken. De ZZP community is er ook om elkaar aan werk te helpen of om je problemen te bespreken.

De ZZP community is er voor alle ZZP'ers

Wat voor werk je ook doet, je kunt nooit overal verstand van hebben. Ben je ZZP'er in de zorg en zoek je iemand om je website te onderhouden? Kijk dan eens op de ZZP community. Ben je ZZP'er in de bouw en wil je graag eens overleggen over hoe je moet handelen op het moment dat je klant niet betaalt? Ook dan is de ZZP community er voor jou. Maar ook voor een praatje bij de koffieautomaat, of zelfs het doorschuiven van werk kun je hier terecht. Heb jij teveel werk en zoek je iemand die jou, tijdelijk, kan bijstaan? Je vindt die persoon vast hier!

ZZP'ers werken, over het algemeen, alleen

Het kan zo zijn dat jij als ZZP'er wordt ingehuurd voor een klus waarbij je samen gaat werken met ZZP'ers uit andere disciplines, maar over het algemeen zul je toch echt alleen werken. En dat kan, zoals gezegd best eenzaam zijn. Je moet alles zelf uitzoeken, je moet er zelf voor zorgen dat je pensioen opbouwt en ook je auto en je verzekeringen moet je allemaal zelf regelen. Er komt, als je ZZP'er bent, nogal wat op je bordje. Maar waarom zou je alles zelf opnieuw uitzoeken? Er zijn vast andere ZZP'ers die met hetzelfde bijltje hebben gehakt. Zij kunnen, en willen, je vast graag van advies dienen!

Samen sta je sterker

Dat je alleen werkt, wil nog niet zeggen dat je alles altijd maar alleen moet doen en regelen. Daar is deze community voor. Je bent allemaal ZZP'er, je zit allemaal, min of meer, in hetzelfde schuitje en dus kun je heel veel van elkaar leren. Door je krachten te bundelen kom je een stuk verder. Je kunt als ZZP'er nu eenmaal niet álles zelf!