Een goed overhemd is goud waard!

Dat een goed overhemd goud waard is, wil nog niet zeggen dat het ook heel duur moet zijn. Je kunt goede overhemden al voor een heel goede prijs online kopen. Je hebt de keuze uit honderden kleuren, dessins en varianten. Allemaal van superkwaliteit en, ook niet onbelangrijk, over het algemeen strijkvrij. Want overhemden dragen is dan misschien fijn, maar overhemden strijken is dat zeker niet. Je kunt overhemden kopen in verschillende lengtematen, dus ook als je een langer lijf hebt, vind je altijd een overhemd dat je goed past. Dan kun je nog kiezen uit verschillende modellen. Draag je graag wijde overhemden of heb je ze liever strak aangesloten aan je lijf? Het kan allemaal!

Een strijkvrij overhemd? Hoe werkt dat dan?

Ieder overhemd moet met enige regelmaat gewassen worden. Voor de één is dat na een dag dragen, een ander kan wel een extra dagje wachten, maar alle overhemden moeten regelmatig worden gewassen. Dit kan gewoon, volgens het wasvoorschrift in het label, in de wasmachine. Maar nu komt het speciale van strijkvrije overhemden: je haalt het uit de wasmachine en schudt het goed uit. Je hangt het shirt nat op een hanger en zorgt dat de schouders precies goed hangen en dat de mouwen goed zijn afgerold. Je zult zien dat de vouwen er gewoon uit verdwijnen. Zitten er dan alsnog wat kreukels in het overhemd? Dan zullen die minimaal zijn en door jouw lichaamswarmte al snel verdwijnen. Strijken is dus niet meer nodig!

Draag jij graag overhemden?

Dan kan ik me zo voorstellen dat je een bepaalde voorkeur hebt voor een merk en/of model. Door je aan te melden voor de online nieuwsbrief ben je altijd weer als eerste op de hoogte van de geldende aanbiedingen en de nieuwste collectie. Zo ben je de concurrentie altijd net een stapje voor, net als op je werk!

Combineer op alle manieren

Je kunt overhemden met vrijwel alles combineren. Draag in de zomer overhemden met korte mouwen op je shorts of je jeans en draag in de winter een overhemd met lange mouwen onder je jasje. Ook onder een trui kun je heel fijn overhemden dragen. Helemaal met de winter op komst is het wel zo fijn als je iets uit en weer aan kunt trekken. Met een overhemd zie je er altijd weer netjes gekleed uit. Al is de rest van je outfit ook van belang. Koop de juiste accessoires om echt goed voor de dag te komen!