Geef het gewoon toe: je bent toe aan een leesbril

Op een gegeven moment lijken je armen net een beetje te kort te worden om je mobiel te kunnen lezen of om de letters te kunnen onderscheiden in een boek of tijdschrift. Je geeft het niet graag toe, maar je bent écht toe aan een leesbril. Maar dan wil je natuurlijk niet zo'n suf exemplaar. Je wilt een fijne leesbril waarmee je ook prima voor de dag kunt komen als je, in de winkel, etiketten wilt lezen of waarmee je in de wachtkamer bij de tandarts of de dokter ook gezien kunt worden. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om voor een paar cent zo'n bril aan te schaffen bij een drogist, maar dan weet je nooit zeker of deze bril écht goed is voor je. Je kunt er beter voor kiezen om je brillen online te bestellen en dus ook je leesbril, je zonnebril en je computerbril.

Een leesbril aan een touwtje is niet meer van nu

Oké, er zijn niet veel andere oplossingen, maar een leesbril aan een touwtje is natuurlijk het stereotype beeld van een oud mannetje of vrouwtje dat telkens weer naar de bril moet grijpen. Je kunt er dan beter voor kiezen om de bril aan een mooi kettinkje te doen. Dat staat al een stuk beter. Heb je behalve een bril voor dichtbij ook een bril voor veraf nodig? Dan kun je kiezen voor een multifocale bril. Dat is even wennen, maar dan heb je altijd de juiste bril op je neus.

Pas je bril gewoon online

Je denkt misschien dat iedere leesbril hetzelfde is, maar dat is dus echt niet zo. Ook op het gebied van deze brillen is er voldoende variatie. Je kunt kiezen uit verschillende modellen monturen, maar er zijn ook veel kleuren mogelijk. Je wilt natuurlijk wel een beetje hip voor de dag komen en dus is het passen van een bril onvermijdelijk. Dit kun je bij Charlie Temple gewoon online doen. Dat is wel zo gemakkelijk!

Bestel en krijg je bril al snel in huis

Je kunt op ieder gewenst moment online een bril bestellen. Deze wordt dan speciaal voor jou gemaakt en je krijgt 'm al heel snel in huis. Je zult merken dat het misschien even wennen is om een bril op je neus te hebben, maar dat je al snel niet meer zonder kunt én wilt. Voor je het weet ga je zelfs de deur niet meer uit zonder deze bril in je tas of jas.