Geef je huis een Sigma make-over

Je huis heeft een make-over nodig. Of het nu een huis is wat je net hebt aangeschaft, een huurhuis waar je al jaren nét niet gelukkig van wordt als je het ziet of een woning die je nog moet gaan ontwerpen maar waarvoor je wél al het kleurenschema van de keukenkastjes klaar wil hebben; je huis heeft een make-over en een nieuw likje (Sigma s2u nova satin) verf nodig. Dat gaan we doen! Laten we er samen, nog voordat we nieuwe sigma verf kopenLet’s go!

 

Meer dan het halve werk 

 

Je kent het gezegde, maar met een goed plan komt bijna alles op z’n pootjes terecht nog voordat het überhaupt pootjes heeft gekregen. Om een goed plan te maken moeten we echter eerst een paar andere dingen weten. Vraag jezelf eens af wat op dit moment het ‘probleem’ is met het decor van je woning, als die er al is? En mocht je niet uit die vraag komen, wat ergens natuurlijk logisch is, want misschien stel je hem jezelf al jaren, bedenk jezelf dan eens; vervullen de kamers in mijn huis de functies die ik voor ze in gedachte heb? Neem je woonkamer, bijvoorbeeld. De primaire functie van je woonkamer is wellicht het ontvangen van gasten, of misschien juist wel het zo rustig en gezellig mogelijk ontspannen. Een sfeer die dat oproept is gezelligheid, in andere vormen, maar wél in beide gevallen. Vervolgens is het goed om na te gaan wat voor jou een ruimte gezellig maakt. Sommige mensen worden helemaal blij van warme kleuren en veel zachte kussentjes, maar anderen vinden een ruimte pas écht gezellig als hij een beetje leeft en er dus een aantal kamerplanten staan. Beide ruimtes zijn gezellig én vervullen een primaire functie. Vraag je bij alle kamers in je huis dus af: wat is de functie van deze ruimte voor mij, én welke sfeer wil ik dat hier hangt om die functie mede te vervullen? 

 

Een nieuw Sigma kleurtje 

 

Over die warme kleuren die alles zo gezellig maken gesproken; je moet natuurlijk gaan schilderen zodra je je plan af hebt en alle kleuren hebt uitgezocht. Maar waar vind je nu de goede verf? Gelukkig hoef je daar niet lang naar te zoeken; de verven van Sigma hebben precies wat je zoekt. De nieuwe Sigma s2u nova satin, bijvoorbeeld, is perfect voor alles van plinten en keukenkastjes tot muren, en laat geen verfstrepen achter. Wauw!

 

Veel succes met je make-over. Maak het huis van je dromen!