Wat? Nu al een paasattentie regelen?

Op 9 april 2023 is het weer zo ver: Pasen. Het lijkt nu nog wat vroeg om nu al een chocolade paasei te bestellen voor je medewerkers, maar eigenlijk is het wel een goed idee. Je kunt nu alvast een paasattentie bestellen voor je medewerkers. Je hoeft je geen zorgen te maken over het bewaren van deze paasattentie. Je laat deze gewoon afleveren op het moment dat het jou het best schikt. Dat is wel zo handig. Je hoeft dus niet over een koele ruimte te beschikken en zelf moeite te doen om deze paasattentie goed te houden.

Een paasattentie is leuk om te geven

De paasattentie is steeds meer in opkomst. Veel bedrijven grijpen de Pasen aan om de medewerkers eens extra in het zonnetje te zetten. Ook bedrijven waarin niet per se gedaan wordt aan de traditionele (christelijke) gewoontes, vieren Pasen en geven een paasattentie aan de medewerkers. Pasen wordt immers ook gezien als het begin van de lente en daar haken veel bedrijven graag op in. Je kunt dan kiezen voor lekkere chocolade, natuurlijk in de vorm van eitjes, maar je kunt het ook totaal anders aanpakken.

Geef bloemen om het voorjaar te vieren

Je kunt onmogelijk iedere medewerker een mooie bos bloemen geven. Maar je kunt er wel voor kiezen om je medewerkers een leuk bakje met daarin wat bloeiende bollen te geven. Dat is een cadeau waar je langere tijd wat aan kunt hebben. Je kunt het bakje, als de bollen zijn uitgebloeid, weer gebruiken voor iets anders en de bollen kunnen in het najaar de grond in. Ze zullen zich dan zeker vermeerderen. Het is dan een cadeau dat maar terug blijft komen.

Vier het voorjaar, ook voor de kinderen

Is jouw bedrijf kindvriendelijk en komen de kinderen van je medewerkers graag als er iets leuks wordt georganiseerd? Dan is het wel eens leuk om dat met Pasen eens te doen. Maak er een echt feest van door paaseitjes te verstoppen op het terrein of in een deel van het bedrijf, bijvoorbeeld de kantine. De kinderen kunnen dan op zoek en hun gevonden eitjes in een mandje doen. Je zult zien dat het een groot succes wordt. Al is het wel verstandig om goed te noteren hoeveel eitjes er verstopt zijn en hoeveel er zijn gevonden. Chocolade blijft lang goed, maar het is niet de bedoeling dat je het volgende jaar weer overal eitjes vindt die je niet recent hebt verstopt.