Wat heb je nodig voor een fijn huis? 

 

Heb je een huis? Dan heb je ontzettend veel geluk! Veel Nederlanders kunnen dit niet zeggen en zullen dan ook stikjaloers op je zijn. Toch zul je misschien in een situatie zitten waarvan je denkt dat het niet nodig is om jaloers op te zijn. Dit kan zo zijn wanneer je bijvoorbeeld een huis hebt dat het net niet helemaal is. Je voelt je er niet zo fijn, je bedenkt je dat er iets mist. Ja, het is een huis maar het is geen thuis. Als je dat hebt vinden we dat heel vervelend voor je, maar daar schieten we natuurlijk niets mee op. Waar we wel wat mee opschieten is er wat aan doen. Dit kan voor jou onmogelijk lijken, maar geloof ons; we zijn er geweest. We hebben in hetzelfde schuitje gezeten en we hebben er een jacht van weten te maken. Dus kom, we gaan snel aan de slag! 

Tuin

Allereerst willen we je vertellen dat de tuin veel belangrijker is dan je denkt. Vaak denken mensen dat er iets mist in hun huis, maar vergeten ze vervolgens compleet om ook maar iets van aandacht te besteden aan hun tuin. Hier willen we verandering in brengen en dat doen we dan ook in deze blog. Kijk eens wat er allemaal staat in de tuin. Heb je wel eens gekeken naar loungesets? Zo niet, dan is het hoog tijd om er een aan te schaffen. Een lekker zitplekje verschaft al enorm veel gezelligheid en enige knusheid in je woonomgeving (waar dus ook je tuin onder valt). Een loungebank buiten is een makkelijke manier om je gehele huis op te fleuren. Zet daarnaast wat meer groen neer en je tuin is al een heel stuk beter geworden. 

Persoonlijkheid

Het kan ook heel goed dat je huis persoonlijkheid mist. Dit is vaak een probleem dat veel voorkomt bij mensen die niet zoveel verstand hebben van interieurinrichting. Ze kijken dan teveel naar wat er in de VT Wonen staat en vergeten compleet dat het wel hun huis moet zijn. Logisch, maar wel zonde. Persoonlijkheid toevoegen aan je huis is gelukkig niet super moeilijk. Doe dit met het toevoegen van kleine accessoires die benadrukken hoe je bent. Fanaat van whisky? Zet een mooie karaf neer. Lees je veel? Zet je favoriete boeken op een plankje volledig in het zicht.